در کنار واگذاری سهام شرکتهای دولتی به سپاه، واگذاری شماری از مدارس ایران به حوزه علمیه قم نیز آغاز شده است. همزمان، از استقرار دائمی روحانیون در مدارس و تشکیل بسیج دانشآموزی در دبستانها سخن در میان است.
در شرایطی که محافل اقتصادی، مجلس و اتاق بازرگانی ایران بیمناک از نفوذ گسترشیابنده سپاه در عرصه اقتصاد هستند، خبرگزاری ایلنا به نقل از دبیر "ستاد همکاریهای حوزههای علمیه و آموزش و پرورش" از انتقال مدیریت تعداد زیادی از مدارس به حوزه علمیه قم خبر داده است.
اجرای طرحی که امضا نشده است!
ستاد همکاریهای حوزههای علمیه و آموزش و پرورش، قبلا آئیننامه واگذاری مدارس به حوزههای علمیه را از تصویب گذرانده است. این آئیننامه هنوز به امضای محمود احمدینژاد نرسیده است. با اینهمه، روز سهشنبه (۲۴ نوامبر، ۳ آذر) حجتالاسلام علی ذوالعلم، دبیر ستاد همکاری حوزههای علمیه و آموزش و پروش، به خبرگزاری کار ایران گفته است: «در حال حاضر برخی از حوزههای علمیه در قم و استانهای کشور مدیریت مدارس را به عهده گرفتهاند.»
در محافل آموزشی ایران گفته میشود که قرار است ۴ هزار مدرسه به حوزههای علمیه سپرده شود. حجتالاسلام ذوالعلم در این مورد به خبرنگار ایلنا گفته است: «بحث واگذاری ۴ هزار مدرسه مطرح شده، اما اصل بر این است که زمینهسازی این بحث برای همه ارگانها فراهم شود.»
تربیت ایدئولوژیک کودکان
در گزارش ایلنا آمده است: «بسیاری از کارشناسان معتقدند که اجرای طرح واگذاری مدارس به حوزهها و طرحهای مشابهی که برای تربیت فرهنگی، اخلاقی و حتی سیاسی دانشآموزان مورد بحث است، نشان از نارضائی عمیق دولت و مراکز حکومتی از فضای فرهنگی مدارس دارد.»
برپایه همین گزارش، علاوه بر واگذاری اداره مدارس به حوزههای علمیه، طرحهائی نیز برای استقرار دائمی روحانیون در مدارس، تشکیل بسیج دانشآموزی در دبستانها و اعزام مدرسان تربیت سیاسی به مدارس در دست تهیه است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
شما مي توانيد با انتقادات يا پيشنهادات خود ما را در انجام كاري كه مي كنيم يعني اطلاع رساني ياري نمائيد .
با تشكر - فرداي ايران